• Gebruiksvriendelijk
 • Duurzaam
 • Hygiënisch
 • Vandalismebestendig

Voordelen

 1. Gebruiksvriendelijk.
  De Exhit® is gebruiksvriendelijk voor de hond en zijn baasje.
 2. Duurzaam.
  De Exhit© is bijzonder duurzaam en volledig zelfvoorzienend; er is geen stroomaansluiting nodig omdat een zonnecollector voor groene energie zorgt. Dat is praktisch bij de aanleg en voordelig in gebruik. Een aansluiting op de riolering is mogelijk.
 3. Hygiënisch.
  Door de uitgekiende vormen en materialen van de draaiende schijf en de schraper, is het toilet altijd schoon. Geuroverlast is uitgesloten.
 4. Milieu.
  Het hondentoilet draagt bij aan een schoner milieu, de uitwerpselen spoelen niet meer uit in de bodem en daardoor neemt de verontreinig af. Bij het afval worden geen uitwerpselen in zakjes meer gedeponeerd, deze hoeven dus ook niet meer te worden afgevoerd en verbrand.
 5. Overlast en ergernis
  Dankzij het hondentoilet nemen de overlast en ergernis af voor buurtbewoners en spelende kinderen. Het grasveld wordt weer een speelplek en ergernis over stank en vieze schoenen verdwijnt. Iedereen kan weer genieten van natuur en dier. Want laten we niet vergeten dat een hond als huisdier energie en plezier geeft!
 6. Vandalismebestendig.
  De Exhit® is gemaakt van solide materialen en is tegen een stootje bestand. Belangrijke onderdelen, zoals motor en het reinigingsmechaniek, zijn volledig weggewerkt.
 7. Veiligheid
  Belangrijke onderdelen, zoals motor en het reinigingsmechaniek, zijn volledig weggewerkt. Beweging op of nabij het hondentoilet wordt door middel van een radar gedetecteerd, dit is tevens de veiligheidsvoorziening die er voor zorgt dat de Exhit®  niet gaat draaien wanneer een hond of persoon zich in de nabijheid bevindt.
 8. Vrije toegang
  De Exhit is middels een speciale opening vrij toegankelijk voor de hond. De hond kan vanaf het hondentoilet weer worden aangelijnd.